Πρωτοποριακά συστήματα αλουμινίου - Οικονομικές λύσεις στις μεταλλικές κατασκευές!

Η ALOUMINIO.NET παράλληλα με τα υπόλοιπα προϊόντα που εμπορεύεται, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από προφίλ αλουμινίου σε διάφορες διαστάσεις, που καλύπτουν τις ανάγκες για κάθε είδους κατασκευές, σε όλο το φάσμα του κατασκευαστικού τομέα. Η εταιρεία έχει να παρουσιάσει πολλές επιλογές σε τυποποιημένα προφίλ και έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει προφίλ βάσει σχεδίου για κάθε χρήση, όπως: Θερμοκήπια, διαχωριστικά κήπου, κατάρτια, κεραίες, αεροκουρτίνες και πολλά άλλα.

Τα τυποποιημένα προφίλ παρέχονται σε γωνίες ισοσκελείς και ανισοσκελείς, μασίφ και κοίλες διατομές, διατομές διαφόρων σχημάτων (Τ, Ζ κ.ά.), σε ποικίλες διαστάσεις και πάχη διατομής, ώστε να ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις και ανάγκες.

Απ’ την άλλη η διέλαση προφίλ αλουμινίου βάσει σχεδίου, αποτελεί έναν απ’ τους τομείς όπου δραστηριοποιείται με επιτυχία η ALOUMINIO.NET. Κάνοντας χρήση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού και αξιοποιώντας τη μακρόχρονη εμπειρία τους στο χώρο της εμπορίας αλουμινίου, οι ειδικοί της ALOUMINIO.NET παράγουν προφίλ στις προδιαγραφές που θα τους ζητηθούν, σχετικά με τις διαστάσεις, τα κράματα, τη σκληρότητα, αλλά και το σχέδιο, πραγματοποιώντας κάθε ιδέα και έμπνευση του πελάτη.

Έλεγχος ποιότητας στα προφίλ αλουμινίου

Τα παραγόμενα προφίλ υφίστανται λεπτομερή έλεγχο, ώστε να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις κατασκευής και να είναι σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας.