Πρωτοποριακά συστήματα αλουμινίου - Οικονομικές λύσεις στις μεταλλικές κατασκευές!

Κάθε σύγχρονο κτίσμα, είτε πρόκειται για κατοικία έιτε για επαγγελματικό χώρο χρησιμοποεί σήμερα μεταλλικά κουφώματα και κυρίως κουφώματα αλουμινίου. Στα παλιά κτίσματα επίσης χρειάζονται αντικατάσταση τα παλαιά ξύλινα κουφώματα με καινούργια αλουμινίου. Κι αυτό γιατί με το αλουμίνιο πετυχαίνουμε καλύτερη θερμομόνωση, άρα και εξοικονόμηση ενέργειας. Το αλουμίνιο ως πιο ελαφρύ μέταλλο μεταφέρεται και τοποθετείται με ιδιαίτερη ευκολία, τα κουφώματα αλουμινίου είναι ανθεκτικά στη φωτιά, τη βροχή, την υγρασία και σε διάφορες καιρικές συνθήκες, είναι υψηλής αντοχής σε δονήσεις, χαράγματα και χτυπήματα. Θα πρέπει να αναφερθεί επίσης ότι το αλουμίνιο είναι φιλικό προς το περιβάλλον αφού μπορεί να ανακυκλωθεί χωρίς απώλειες, διατηρώντας τις φυσικές του ιδιότητες. Μην ξεχνάμε ότι τα κουφώματα αλουμινίου είναι καλά ηχομονωτικά σώματα σε σχέση με τα ξύλινα κουφώματα και προτείνονται σε διαμερίσματα πολυκατοικιών όπου η ηχομόνωση είναι επιτακτική ανάγκη. Τέλος τα κουφώματα αλουμινίου διατηρούνται σε άριστη κατάσταση με το πέρασμα του χρόνου (διατήρηση χρώματος, ομαλότητα επιφάνειας), για αυτό και δεν χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση.

Η ALOUMINIO.NET σχεδιάζει, κατασκευάζει και δημιουργεί κουφώματα αλουμινίου εξαιρετικής ποιότητας σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υψηλής αντοχής στα ακραία καιρικά φαινόμενα (πλημμύρες, μεγάλη υγρασία, ηλιακές και θερμικές ακτινοβολίες). Η εταιρεία μας δίνει τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη των αλουμινένιων κατασκευών μας, να μπορεί να επιλέξει το είδος βαφής, την υφή, το χρώμα και το μέγεθος στα κουφώματα που χρειάζεται. Τα κουφώματα αλουμινίου που διαθέτουμε ανήκουν σε 2 κατηγορίες ανάλογα τη χρήση τους: στα ανοιγόμενα κουφώματα και τα συρόμενα κουφώματα.

Στην κατηγορία των συρόμενων κουφωμάτων διατίθενται έξτρα αξεσουάρ όπως παντζούρι, σήτα, ρολό μηχανισμός κ.α.

Στην κατηγορία ανοιγόμενων κουφωμάτων, απαιτείται χώρος ικανός για την εγκατάστασή τους.

Κουφώματα σε πόρτες και παράθυρα

Η ALOUMINIO.NET έχει επιλέξει για τις πόρτες και τα παράθυρα τα καλύτερα υλικά κρυστάλλων και λαστίχων, ώστε να παρέχουν ξεχωριστή αντοχή, θερμομόνωση και ηχομόνωση. Στο εσωτερικό του κουφώματος υπάρχει το κατάλληλο κενό και τα ανάλογα υλικά που αποτρέπουν την εισαγωγή ζέστης ή κρύου στον εσωτερικό χώρο του κτίσματος.

Τα κουφώματα της ALOUMINIO.NET πρωτοστατούν εδώ και χρόνια στη κορυφαία λειτουργικότητα που παρουσιάζουν καθώς είναι απολύτως εύχρηστα και από λένα μικρό παιδί. Με ξεχωριστούς μηχανισμούς ακριβείας εξασφαλίζουν αθόρυβη χρήση υψηλής ασφάλειας.

Οι τύποι κουφωμάτων από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε είναι τα συμβατικά κουφώματα και τα θερμοδιακοπτόμενακουφώματα. Στα θερμοδιακοπτόμενα μεταξύ εξωτερικού και εσωτερικού υπάρχει μια στρώση ενός υπερσύγχρονου υλικού το οποίο είναι κακός αγωγός της θερμότητας. Με τη χρήση της θερμοδιακοπής δεν γίνεται μετάδοση της θερμότητας από έξω προς τα μέσα και το αντίστροφο. Για να γίνει πιο κατανοητό αυτό αρκεί να σκεφτούμε πως αν ακουμπήσουμε μια παγωμένη χειμωνιάτικη μέρα το χέρι μας στο κούφωμα εξωτερικά αυτό θα είναι παγωμένο. Όμως χάρη στη θερμοδιακοπή στο χώρο μας θα έχει περίπου τη θερμοκρασία του δωματίου. Με τον τρόπο αυτό εμποδίζονται σημαντικά οι απώλειες θερμότητας προς τα έξω και κάνουμε οικονομία στην ενέργεια. Με τη χρήση των θερμομονωτικών κουφωμάτων έχουμε μείωση των απωλειών από 60% - 70%. Παράλληλα μειώνεται και η πιθανότητα να υγροποιηθούν υδρατμοί πάνω στο κούφωμα.

Όλο και περισσότεροι εμπιστεύονται τα κουφώματα αλουμινίου - ALOUMINIO.NET καθώς εκτός των άλλων υπερτερούν σε θέματα συντήρησης, όπου στην περίπτωσή μας είναι αμελητέα.