Πρωτοποριακά συστήματα αλουμινίου - Οικονομικές λύσεις στις μεταλλικές κατασκευές!

Για όσους ψάχνουν μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση για να χωρίσουν μεγάλους εσωτερικούς χώρους και γραφεία στην καλύτερη τιμή η επιλογή τους είναι τα αλουμινένια διαχωριστικά εσωτερικού χώρου. Με μοντέρνα σχεδίαση αποτελούν την πρώτη επιλογή των επαγγελματιών για να δώσουν ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα στο χώρου τους. Ο σκελετός στέκεται αυτόνομα και τα τζάμια ασφαλίζονται πάνω του. Αρκετές φορές τα διαχωριστικά παραπετάσματα είναι συνδυασμός από αλουμίνιο και γυαλί για τον διαχωρισμό χώρων που απιτούν μονάχα την ηχητική απομόνωση.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν τις πιο σύγχρονες μεθόδους εγκατάστασης προσφέροντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις πιο οικονομικές τιμές τις αγοράς. Η κατασκευή των διαχωριστικών είναι τέτοια ώστε δίνει τη δυνατότητα στο κάτω μέρος να υπάρξει ειδικός σχεδιασμός για να μην φαίνονται τα καλώδια και τα γραφεία. Ακόμα μπορείτε να προσθέσετε εσωτερικές περσίδες που προσφέρουν απόλυτη απομόνωση από το περιβάλλον.

Τα εσωτερικά χωρίσματα (για κάποιους μεταλλικά παραβάν) εκτός από το λειτουργικό αποτέλεσμα που προσφέρουν εξασφαλίζουν και πλήρη ηχομόνωση. Είναι ακόμα δυνατό να γίνει προσθήκη πόρτας από πάνελ, τζάμι ή ξύλο. Επισκεφτείτε μας και το προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει παρέχοντάς σας συμβουλές για τον καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον διαθέσιμο χώρο σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων που θα κάνουν το γραφείο ή το σπίτι σας μοναδικό. Το ύψος του διαχωριστικού μπορεί να προσαρμοστεί και αυτό ώστε να καλύψει τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πάντα στο χαμηλότερο κόστος.