Πρωτοποριακά συστήματα αλουμινίου - Οικονομικές λύσεις στις μεταλλικές κατασκευές!

Η ALOUMINIO.NET δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον χώρο του αλουμινίου και των κουφωμάτων παρέχοντας υπηρεσίας υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους σε ιδιώτες και επαγγελματίες. Από την πλούσια γκάμα των προϊόντων μας θα μπορέσετε να διαλέξετε χρώματα και σχεδία που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα για ποιοτικά παράθυρα αλουμινίου. Οι έμπειροι τεχνικοί μας εγγυώνται τη σωστή και γρήγορη εγκατάσταση των κουφωμάτων στις χαμηλότερες τιμές.

  Στη συλλογή των αλουμινένιων παραθύρων μας μπορείτε να βρείτε:

 1. Ανοιγόμενα παράθυρα
  Με λιτές γραμμές, όπως προστάζει η μόδα των τελευταίων ετών, τα ανοιγόμενα κουφώματα είναι μια από τις πιο καλές επιλογές. Άκρως λειτουργικά αφού επιτρέπουν τον πλήρη αερισμό του χώρου και με ανθεκτικότητα στις καταπονήσεις από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες συνδυάζουν εμφάνιση και ποιότητα. Με ειδικό σχεδιασμό που επιτρέπει την εύκολη και ταχύτατη απορροή του νερού της βροχής και μεγάλη μηχανική αντοχή. Στα κουφώματα αυτά υπάρχει και η επιλογή της ανάκλησης που σας επιτρέπει να αερίζεται με ασφάλεια το σπίτι ενώ λείπετε. Προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή προστασία από τον αέρα και το νερό εξοικονομώντας έτσι ενέργεια. Οι οικονομικές σειρές μας προσφέρουν υψηλή αισθητική, άριστη ποιότητα και χαμηλό κόστος.

 2. Συρώμενα παράθυρα
  Ιδανικά για μικρούς χώρους εκεί που ένα ανοιγόμενο παράθυρο δεν θα μπορούσε να ανοίξει πλήρως. Εξασφαλίζουν προστασία και στεγανότητα από τη βροχή και άμεση απορροή της. Ο πρωτοποριακός τους σχεδιασμός παρέχει μόνωση από το κρύο και την ζέστη αλλά και υψηλή λειτουργικότητα. Η μοντέρνα εμφάνισή τους ταιριάζει σε κάθε σπίτι. Τα παράθυρα κυλάνε εύκολα και αθόρυβα πάνω σε ειδικά ράουλα με επικάλυψη τελευταίας τεχνολογίας. Η στιβαρή κατασκευή τους τα κάνει ιδανικά για μέρη με αντίξοες καιρικές συνθήκες. Ρωτήστε μας για να σας ενημερώσουμε για αυτή την πιο φθηνή και αξιόπιστη λύση για την αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων.

 3. Ανασηκώμενα παράθυρα
  Τα ανασηκώμενα κουφώματα είναι η σύγχρονη λύση για παράθυρα μεγάλων διαστάσεων. Οι απαιτήσεις για απόλυτη μόνωση στα παράθυρα μεγάλων διαστάσεων είναι μεγάλη ειδικά εκεί όπου οι καιρικές συνθήκες είναι αντίξοες. Εμπιστευτείτε μας να σας προτείνουμε το ιδανικό κούφωμα για σας που θα προσφέρει την καλύτερη δυνατή μόνωση και τιμή. Η αισθητική ανωτερότητα των κουφωμάτων μας συνδυάζεται με την υψηλή ποιότητα και ασφάλεια. Τα παράθυρα ανεβοκατεβαίνουν εύκολα χάρη στον υπερσύγχρονο μηχανισμό κύλισης. Τέλος διαθέτουν ειδική κατασκευή για την ταχύτερη δυνατή απορροή του νερού της βροχής.

 4. Σταθερά παράθυρα
  Αποτελούν την ιδανική και πιο οικονομική λύση για πολύ μεγάλες επιφάνειες. Με την απλή και λιτή γραμμή τους προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα. Ο σχεδιασμός τους προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και μόνωση στις πιο χαμηλές τιμές τις αγοράς. Η σύγχρονη κατασκευή τους επιτρέπει γρήγορη και εύκολη αποστράγγιση των υδάτων.

 5. Παράθυρα τύπου ακορντεόν
  Η καταλληλότερη λύση για μπαλκονόπορτες σε χώρους όπου απαιτείται ευελιξία και εργονομία. Παρέχουν την καλύτερη δυνατή θερμομόνωση από τις εξωτερικές συνθήκες. Ο ειδικός τους σχεδιασμός επιτρέπει την ταχύτερη απομάκρυνση του βρόχινου νερού. Γνωστά και ως φυσαρμόνικα ή πτυσσόμενα είναι ιδανικότερη και πιο φτηνή λύση όταν θέλουμε να ενώσουμε ή να διαχωρίσουμε τη βεράντα/κήπο από έναν κλειστό χώρο.

 6. Περιστρεφόμενο παράθυρο
  Ένα κούφωμα σχεδιασμένο για όσους έχουν υψηλές απαιτήσεις λειτουργικότητας και αισθητικής. Βγαίνει τόσο σε ορθογώνιο σχήμα όσο και σε καμπύλες γραμμές. Χάρη στο εξελιγμένο μηχανισμό του περιστρέφεται εύκολα και ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις ενός σύγχρονου χώρου. Η απορροή του νερού γίνεται εύκολα και γρήγορα χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία που διαθέτουν.

 7. Παράθυρα τύπου γκιλοτίνα
  Τα κουφώματα τύπου γκιλοτίνα ή ανασυρόμενα ή τύπου καρμανιόλα είναι η ιδανική λύση για όσους έχουν περιορισμένο χώρο που χρειάζεται συχνό εξαερισμό. Ο σχεδιασμός και η υψηλή αισθητική τους προσδίδουν μια έντονη ταυτότητα σε οποιοδήποτε χώρο. Μηχανισμοί προηγμένης τεχνολογίας επιτρέπουν την εύκολη μετακίνηση του παραθύρου πάνω και κάτω με τη δυνατότητα για σταθεροποίηση σε οποιοδήποτε σημείο. Ενημερωθείτε από κοντά για τα κουφώματα αυτά που χάρη στο χαμηλό τους κόστος τα προτιμούν οι επαγγελματίες.