Πρωτοποριακά συστήματα αλουμινίου - Οικονομικές λύσεις στις μεταλλικές κατασκευές!

Το αλουμίνιο είναι σήμερα το πιο σύγχρονο υλικό το οποίο χρησιμοποιείται για την κατασκευή αυλόπορτας. Με βάρος που είναι τουλάχιστον το μισό σε σχέση με την κλασσική σιδερένια αυλόπορτα αποτελεί την ιδανική λύση για ένα μοντέρνο σπίτι. Στην εταιρεία μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και προσιτές τιμές. Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι, έτοιμοι να απαντήσουν σε κάθε απορία σας και να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Οι καγκελόπορτες αλουμινίου είναι η κατάλληλη επιλογή για όσους θέλουν μια μοντέρνα πόρτα η οποία θα έχει και το πλεονέκτημα της μεγάλης αντοχής σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, λόγω του κράματος από το οποίο είναι κατασκευασμένες. Αγοράζοντας μια αυλόπορτα αλουμινίου κάνετε επένδυση για μια ζωή αφού δεν χαλάνε ποτέ και δεν διαβρώνονται (χάρη στην εδική ηλεκτροστατική βαφή) ακόμα και από το θαλασσινό νερό. Αποτελούν μια ιδανική λύση σε χαμηλό κόστος για όσους έχουν εξοχικά και κατοικίες που βρίσκονται κοντά στη θάλασσα. Στις παραθαλάσσιες περιοχές η αλμύρα, το θαλασσινό νερό και η άμμος δοκιμάζουν τα υλικά κατασκευής με αποτέλεσμα οι σιδερένιες αυλόπορτες να σκουριάζουν εύκολα και γρήγορα.

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα είναι πως έχουν μηδαμινές ανάγκες για συντήρηση κάνοντάς τες την πιο οικονομική λύση της αγοράς. Η εταιρεία μας εγγυάται τις πιο χαμηλές τιμές η οποία χωρίς να υπολείπονται σε ποιότητα, αισθητική και τη λειτουργικότητα . Για όσους αρέσει να αναμειγνύουν υλικά ελάτε να δείτε από κοντά τους πρωτοποριακούς συνδυασμούς αλουμινίου με ξύλο που προσδίδουν μια ρουστίκ αίσθηση στο χώρο σας.

Στο πορτοφόλιο της ALOYMINIO NET θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων που ανταποκρίνονται ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες. Οι αυλόπορτες μπορεί να είναι είτε με ένα φύλλο (προτείνονται για μικρά ανοίγματα) είτε με δύο φύλλα (περίπτωση που έχουμε πολύ μεγάλο άνοιγμα). Εκτός από τις παραδοσιακές ανοιγόμενες αυλόπορτες θα βρείτε και συρόμενες αυλόπορτες υψηλών προδιαγραφών. Με τη χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας το άνοιγμά τους γίνεται πολύ εύκολα καθώς κυλάνε σε ράουλα με ειδική επικάλυψη. Για όσους θέλουν ακόμα περισσότερη ευκολία και άνεση διατίθεται και μηχανισμός ηλεκτρονικού ανοίγματος σε πολύ καλή τιμή.