Πρωτοποριακά συστήματα αλουμινίου - Οικονομικές λύσεις στις μεταλλικές κατασκευές!

Η Alouminio Net αποτελεί τον πιο εκπροσωπευτικό ιστότοπο στο χώρο των σύγχρονων μεταλλικών εφαρμογών και κυρίως των αλουμινοκατασκευών.

Πρόκειται για μια συνεργασία τεχνικών μετάλλου που γνωρίζουν πολύ καλά τα κρίσιμα σημεία μιας επιτυχημένης μεταλλικής κατασκευής αλλά και τις απαιτήσεις που υπάρχουν από τους απαιτητικούς πελάτες που επιδιώκουν την ποιότητα.

Με πολυετή εμπειρία αλλά και με έναν άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτει η ομάδα της Alouminio Net προσφέρει λύσεις στην αγορά και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου αλλά και των άλλων μεταλλικών κατασκευών από σίδερο ή inox.

Ιστορία της Alouminio Net

Η σύσταση της Alouminio Net ξεκινάει στα χρόνια της οικονομικής χρήσης στην Ελλάδα από το 2009. Είναι η εποχή όπου ο κατασκευαστικός κλάδος υπέστη βαθύτατη ύφεση με αποτέλεσμα το κλείσιμο αρκετών τεχνικών εταιρειών. Το ίδιο συνέβει και με τις επιχειρήσεις δημιουργίας, επεξεργασίας και πώλησης μεταλλικών κατασκευών.

Αρκετές επιχειρήσεις που έκλεισαν καθώς και τεχνικοί που έμειναν χωρίς δουλειά δημιουργούν τον αυτόν ιστοχώρο με σκοπό να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες απιτητικών πολιτών. Δημιουργείται η Alouminio Net που έρχεται να δώσει λύσεις σε όσους επιζητούν ποιότητα στις κατασκευές μαζί με τεχνική κάλυψη όλο το χρόνο αλλά ταυτόχρονα σε χαμηλές τιμές.

Σήμερα η ομάδα τεχνικών της Alouminio Net συνεχίζει το δύσκολο έργο της παρέχοντας οικονομικές προτάσεις σε κάθε σύστημα αλουμινίου αλλά και σε άλλες μεταλλικές κατασευές με άρτιο τεχνικό προσωπικό και υλικά υψηλών προδιαγραφών.